Özgür Roman Ana Sayfa Özgür Roman
Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:
Yazarken
Eğitim Her Engeli Aşar
Özgür Roman Nedir? Yeni yazı veya günlük yazmak için tıklayınız... İçeriği Paylaş

Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Roman Hakkında > Başkalarına Ait Yazıları Yayınlamakla İlgili
Forumda Ara:

Bu başlık altında 7 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:151
Serdar Ekmekci 22.09.2009 21:53:01
Merhaba,
Başkalarına ait olup kendisi yazmış gibi siteye gönderen veya yayınlayan sevgili üyelerimizle ilgili bir uyarı yapmak isterim.
Sayın arkadaşlar, yaptığınız iş "SUÇTUR"
Bir de bu şekilde yapıştırdığı yazıya yazılan yorumlara utanmadan teşekkür edenler var...
Editörlerin her yazıyı kontrol etmeleri mümkün değildir.

Konuyla ilgili bu şekilde yakalanan üyelerimizin tüm yazıları, kendileri dahi yazmış olsa siteden silinecektir. Eğer bir kere daha yakalanırsa üyeliği tamamen silinecektir.

Sevgi ve Saygılarımızla

İletileri:198
Davut Dlbz 23.09.2009 00:03:46
Çok doğru bir karar, destekliyorum.

İletileri:69
Ayşegül Serinkaya 23.09.2009 08:35:21

Şahane.

İletileri:170
MELİKE DuMaN 23.09.2009 09:46:33
Serdar Bey muhteşem bir karar almışsınız teşekkür ederiz:)

İletileri:235
Firari Fırtına 19.07.2010 09:16:07
Merhaba,

Güzel uygulama ama malesef alıntı yazıları günlük başlığı altında yayınlayanlar var gibi. Bir iki gördüm okudum hatta google taraması yaptım yazı resmen alıntı başkasına ait ama burdaki üyemiz kendi yazmış gibi yorumlarada cevap verme lüksünde bulunuyor.

En azından yazıların okudğu bölüme şikayet et butonu eklerseniz, ordan yazı alıntı yada siteye zarar getirecek bir durum yansıtıyorsa bizde sizlere bildirebiliriz diye düşünüyorum.

Karar yönetimindir. Emeğe saygı istiyoruz, hırsızları istemiyoruz.

Sevg...

İletileri:7
Selman KAHVECİ 19.08.2010 15:38:48
merhaba,

Eyvallah çok güzel bir uygulama ayrıca firari fırtına adlı arkadaşımıza tamamen katılıyorum.

sevgi ve saygılarımla...

İletileri:235
Firari Fırtına 06.09.2010 06:01:50
Herşey güzel de uygulama nerde...???

Popüler Yazarlar

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Röportajlar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Forum - Biz Kimiz? - RSS
© Özgürroman 2008 - info@ozgurroman.com

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:234 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız

Dizayn ve Programlama

Mayasis