Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksYazarlık Hakkında... > Şair değiliz, Yazar hiç değiliz...

Forumda Ara:

Bu başlık altında 8 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:402
Firari Fırtına 2.07.2010 18:59:50
Cümleten merhaba arkadaşlar, Kişisel gelişim açısından bu sitenin faydalarını tartışmaya yada anlatmaya gerek duymuyorum. Çünkü gerçekten kişisel gelişim amacına uygun güzel bir ortamda yer almaktayız. Peki biz Şairmiyiz? Yazarmıyız? Hatırladığım kadarıyla sevgili Can Yücel'in bir anısını anlatacağım size. Can beye sormuşlar, demişlerki 'Şairim, şiirlerinde hep babam ahh babam off babam var, annene neden şiir yok? ana şiiri neden yazmazsın' demişler. Sevgili Can Yücel şöyle cevap vermiş.... 'Ben, beni 17 yaşıma kadar yıkayan aklayan pullayan eğiten besleyen vs.. anama, şiir yazacak kadar Şair değilim'. Şimdi bakınız bu sözün üzerine bir şairin düşüncelerini tahmin edebiliriz diye düşünüyorum. Onun yüreğini onun gözlerinin gördüğü herşeyi değil ama kısmende olsa görebiliriz diye düşünüyorum. Yani diyorum ki ben; yazıyoruz çiziyoruz kendimizi geliştiriyoruz ama bizler şair değiliz, yazar hiç değiliz. Lakin bu yola başkoyup gelişimi iyi olan kişiler aramızdan çıkacaktır bunada olana güvenim sonsuzdur. Konu hakkında düşüncelerinizi beyan ederseniz sevinirim. Beyan etmez isenizde konu kendi kendine arka rafların arka sayfasında öylece kalır, belkide silinir. Sevg ...

Firari Fırtına 3.07.2010 15:42:31
Merve hanım, harikasınız efendim....

Güzel insanların buluınduğu her mekan her ortam güzeldir. Örnek burası işte.

Sevg ....

Firari Fırtına 7.07.2010 06:13:27
Ama buranında sanırım kıymeti bilinmiyor :(

Firari Fırtına 16.07.2010 08:05:04
Konuyu anlamayan kalmadı sanırım, yorum gelmediğine göre sorun yok demektir.

Sevg...

İletileri:1
Sedef CAN 18.07.2010 11:06:45
Güzel bir konuya değinmişsiniz öncelikle teşekkürler Firari Fırtına...
Ben aranıza yeni katıldım ve burası beni oldukça sardı.. insanın kendini geliştirebilmesi için doğru şeyleri öğrenebilmesi için gerçekten güzel ve iyi insanların bulunduğu bir ortam..
Kimse bir dahi olarak dünyaya gelmiyor.. Önemli olan istediğin inandığın yolda yürümek ve elinden gelenin en iyisini yapabilmektir diye düşünüyorum..
Buradaki herkes gerçekten iyi bir yazar veya şair olmasada emeğine saygı duyulacak kaliteli eserleri olan kişiler var.. Buradan başarılı insanların çıkacağına inanıyorum...
Benimde buradan öğreneceğim çok şey var.. Daha yolun başındayım ve benim gibi olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum...

Saygı ve sevgilerimle...

Firari Fırtına 19.07.2010 08:06:03
Sevgili Sedef,

Hani bir türkümüz vardır ya,

Bir gönüle aşk girince,
Ateşi yanmışa benzer,
Birde hasretlik olursa,
Yanmış tutuşmuşa benzer.....

İşte bu ateş yüreğe girmesin, girdimmi bir daha çıkmaz o yürekten. Bizlerde yazmak, yazı yazmak şiir yazmak bir ateş gibi girmiştir yüreklerimize. Bakıyorumda sizde bu ateşin içine atmışsınız kendinizi, ne mutlu size ki en doğrusunu yapmışsınız.

Sevg...

İletileri:11
Emre Altun 21.07.2010 21:52:48
Bence de bir insanın evet oldum, bu kadar yeter diyebileceği yoktur. İki günü bir olmamalı bir insanın. Her ünvan belli bir çilenin, sancının bedelidir. Biz bu isimleri, bu hayatı binlerce spermi öldürdük diye, anamızın karnında dokuz ay hapsolduk diye kazandık. En ufak bir "A" sesinin çıkması için vücuda ne kadar hava giriyor, nerelere girip çıkıyor ve tekrardan dışarı...
Yazar olmak, adam olmak, insan olmak... Ha deyince olmuyor. Emek, emek, emek!
Sevgilerle...

Firari Fırtına 22.07.2010 14:04:09
Emek elbetteki şarttır, emek olmazsa hiç bir şey olmaz. Olanında zaten tadı olmaz.

Sevg...

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 6886
2 Firari Fırtına 4836
3 Eyyup AKMETİN 4640
4 Mustafa Ermişcan 4331
5 Hasan Tabak 3998
6 Nermin Gömleksizoğlu 3597
7 Ömer Faruk Hüsmüllü 3542
8 Uğur Kesim 3370
9 Sibel Kaya 3297
10 Enes Evci 2979

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:131 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com