Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksDUYURULAR ! ! ! > Hikaye kitabı çıkarmak.(arkadaşlar lütfen bakarmısınız)

Forumda Ara:

Bu başlık altında 3 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:85
dilara abacı 23.07.2010 21:04:00

Arkadaşlar ASLI ADIGÜZEL arkadaşımızın bir önerisi var bunu forumdada duyurmak istedim bu yüzden önerisini aynen aktarıcam.

''SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM BİR  KONU VAR ARKADAŞLAR.

HEPİMİZ BİZLER BU KADAR GENİŞ BİR KİTLE YAZMAYI ÇOK SEVEN YETENEKLİ İNSANLARIZ VE BEN SİZ ARKADAŞLARA GENİŞ ÇAPLI BİR FİKİR SUNUYORUM

NEDEN BİZ HEPİMİZ BİRLİK OLUP YAZILARIMIZIN EN GÜZELİNİ YAZIP BİR YERDE TOPLAMIYORUZ  ADI DA ÖZGÜR ROMAN OLSA MESELA?

KONUYU BERABER YAZACAK ARKADAŞLARLA KARAR VERSEK, SEÇSEK  VE BU DOĞRULTUDA YAZSAK İÇİMİZDEN GELDİĞİ GBİ VE NE GEREKİYORSA SESİMİZİ DUYURMAK İÇİN BERABER YAPSAK  ( SESİMİZİN GİTTİĞİ YERE  KADAR)

BEN VARIM DİYENLER   BUYURSUN ARKADAŞLAR...

SAYGILARIMLA... ''
Bunla ilgilenen arkadaşlarımız lütfen aslı arkadaşımızın günlüklerinden sesimizin gittiği yere kadar adlı günlüğün altına bende varım desin katılımlarınızı bekliyoruz.

İletileri:223
Enes Evci 28.07.2010 15:18:53
Konu, forumlarda "Çıkaracağımız kitapda yerini almak isteyenler okusun!!!" başlığı altına alınmıştır ASLI ADIGÜZEL'ile kordineli olarak proje tasarımında davet üzerine ben genel kuralları ve yapılması gerekenleri yazdım.

İletileri:22
hüzün sonbahar 29.07.2010 13:32:54
aslında güzel fikir . keşke bende düz yazı yazmak konusunda yetenekli olsaydım.

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 6887
2 Firari Fırtına 4837
3 Eyyup AKMETİN 4646
4 Mustafa Ermişcan 4332
5 Hasan Tabak 3999
6 Nermin Gömleksizoğlu 3598
7 Ömer Faruk Hüsmüllü 3543
8 Uğur Kesim 3371
9 Sibel Kaya 3299
10 Enes Evci 2981

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:879 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com