Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Roman Hakkında > Günlüklere yapılan yorumlar ve sıralama hakkında

Forumda Ara:

Bu başlık altında 34 adet mesaj bulunmuştur.

Sayfa seçiniz: Toplam Sayfa: 2

İletileri:223
Enes Evci 19.09.2010 03:40:55
Haklısın. Bende bir ara bu mevzuyu açtım sonra kapandı falan. Lakin az sonra diyeceklerimi bitarafı kalkıklık olarak algılamayın. Her gün minimum 3 mesaj geliyor yazılarımla ilgili, buda bana "vay be evet okunuyorum ve asıl yorumcular özelden irtibata geçiyor ve değerli kılıyor" dedirtiyor. O tablo sonra umrumda olmuyor. Tabi tabloya oynayanlar belli. Ben kendi adıma okumuyorum pek fazla yazdıklarını ve yorumda yazmıyorum. Özellikle şuanda bazı konular chat sayfası gibi "nbr?" "nediyon?" tarzında ilerliyor. Yazıyla alakası bile yok. Şuanda! Bak istersen hemen!

İletileri:48
ibrahim ddikcan 19.09.2010 03:41:38
Hele bazıları sırf cevap atılsın diye çirkef sıçratıyorlar yazılarına. Ben anlamam ben bilmem ama insanın da gözünün içine bu kadar sokulmaz ki!....

Enes Evci 19.09.2010 04:04:06
Ya Serkan sonra ben birşey diyince işte "enes çok sert konuşuyor" "üslubun çok sert" diyorlar. İşte o yüzden birşey demiyorum, demeyeceğim. O yüzden birşey dememek de bana yakışmaz. Yapacak birşey yok:D Ben her türlü her yerde ZÖRT diye surata vururum bir gerçek varsa.

ibrahim ddikcan 19.09.2010 04:09:47
Tamam da çok da sert üsluba gerek yok ki bazı şeyleri dile getirmek için. Bakıyorum Serkan'a düzgün bir şekilde ifade etmiş ve hak veriyoruz. İlla birilerine laf sokarak eleştiri yapılmaz demeye getiriyorlardır bence:)  Şu yorumu bol yazılar da ilginç hakkaten. Okunma sayısı ve yorum orantısı matematiğime ters ki iyidir matematiğim:)

Enes Evci 19.09.2010 04:24:00
Matematiğe gerek yok ya, o gördüğünün matematikle alakası yok. O gördüğün insan kimyası;)

ibrahim ddikcan 19.09.2010 04:25:52
Tuttu mu tutuyor diyorsun :)

İletileri:402
Firari Fırtına 19.09.2010 04:33:33
Güzel dostlarım,

O konuları sevdiğim biriyle atışma için açmıştım ve atıştım.

Peki silineceğini hiç hesap etmediniz mi?

Ben şahsım adına her kişinin hakkınasaygılı olmak için herşeyi düşünenimdir. Lakin yinede bir hatam oldu ise özürlerimi beyan ederim siz güzel dostlarıma.

Sevg...

.

İletileri:113
&&&&&&& ... 19.09.2010 11:49:53
Gece ki cinayetin sanıklarını tutuklamışsınız arkadaşlar,aslında ben olaya o kadar kötü bakmamıştım.Şimdi uyanınca bende tastikçiniz oluyorum,biz millet olarak onaylayınca kafa sallamaya bayılırız,bende sallıyorum kafamı.Bu arada şundan hiç şüpheniz olmasın_ki şahsım adıma söylüyorum, yazılanların kalitesini anlayan insanlar var.!Abi o yüzden ben  sizlerin yakın okuyucunuzum.Nezaket olsun diye söylemedim,çünkü bu konuyu açmadanda ben bunu dile getirdim.SAYGILAR

Enes Evci 19.09.2010 12:15:25
Firari "sileceğimi düşünmediniz mi hiç?" lafından dolayı seni yılın siyaset adamı seçiyorum. Ne siyasi politik bir zekadır bu böyle?

Keşke diğer herkesede böyle tek tek birşeyler deseydim "serkan sana şöyle özgül sana böyle" diye ama yok sadece firari şimdilik

İletileri:262
.. .. 19.09.2010 13:23:59
Popüler yazarlar listesinde 9 yaşında bir kızımız da var. çiçekli, böcekli şiirler, yazılar yazardı hep. Ama hep yazardı, durmaksızın. Hatta en çok okunanlar listesinin başındadır bir yazısı... Bir aktris fotoğrafı ve ona hayranlığını belirten bir cümle sadece... 8000 okunma sayısı var neredeyse.  Bu kızımız bayağıdır yok ortalarda. Yani demek istediğim o tablo "popüler"liği değil, "çokuler"liği yansıtıyor...

&&&&&&& ... 19.09.2010 13:31:08

Mustafa bey bunun adı ne olursa olsun amaç bu olunca çirkin olmuyor mu?Gölde yüzen iki kuğunun yanında göle çişini yapan bir çocuk kadar komik görünüyor...

.. .. 19.09.2010 13:36:29
Ben bir teklif sunmuştum siteye Özgül Hanım. Haftanın yazısı ve yazarı, ayın yazısı ve yazarı diye seçimler yapacaktık. Ama biz yapacaktık. Öyle tıklamayla, yorumla falan değil. Lakin bir cevap gelmedi siteden.

.. .. 19.09.2010 13:41:38
Popüler nasıl olalım ki? Ben bir yazı yazdım bayramla ilgili, aha kurban yanaştı yazı ortada yok hala. Kim okusun şimdi bu yazıyı?

.. .. 19.09.2010 13:52:57
Ama bence kalkmasın bu tablo. Geliştirilsin...

&&&&&&& ... 19.09.2010 13:55:18
  Evet bu teklif sunulmalı bir daha bir daha, bu arada niye yazılar geç kaldı bu defa bende anlamadım.Bu arada son yazımı düzelltim biraz hikayeye yolladım.Günlüklereden siliyorum.Merak etmeyin yetişir kurbana olmazsa iki kurbağa keseriz,okuruz,yazarızSaygılar Mustafa bey

ibrahim ddikcan 19.09.2010 14:58:07
Serkanım haklısın vallahi ama boşver gitsin. Nasıl olsa özelden 3 4 mesajla belirtiyorlarmış takipçiler kendilerini:))))

Enes Evci 19.09.2010 15:07:37
O teklifi ben şöyle modifiyeledim. Sitenin formatı kişisel sayfalara dönüşürse. Yani profil sayfan biraz daha amaca dönük olursa daha şeker olur. Mesela ben Özgülü beğendiysem onun profil sayfasındaki yazılarının yanında ve ne bileyim mesela profil resmi yanındaki + işaretine tıklarım. Bu onun sayfa istatistiğinde de olur.

*Sonra bazı konular veya yorumlar var. Burda çok edepsiz şeyler olmadı değil. Öyle mevzularda mesela 10şikayette otomatik silinmesi gibi bir mevzu olsa. Biz site yönetimsiz eleriz kendi içimizde mevzuları.

*Yorumlarda da + - olsa + çok alan yorum yukarı gelse. Ve dikkat ettiniz mi bilmiyorum yorumların bir sayısı var. Yani şuan net bilmiyorumda belli bir sayı kadar yorum yapıyoruz gerisi çıkmıyor yazının altında ama şahsın mailine gidiyor.

*Bu siteye birde ufak bir chat penceresi fena olmazdı. Ayrı bir ikon ile gireceğimiz sadece üyelere özel bir chat penceresi. Bazen çünkü yazı altları falan kirlenmiyor değil.

.. .. 19.09.2010 17:19:37
İlk üç içinde bir kişi var sadece mesela, yazılarını ciddiye aldığım.

.. .. 19.09.2010 18:38:27
Bir de şu sitenin yavaş açılması sinir ediyor beni! 10 yıl öncesinin çevirmeli bağlantılı nostaljisini yaşatıyor bana...

İletileri:402
Firari Fırtına 20.09.2010 00:17:40
Güzel konulara yer veriyorsunuz ama bunları dinleyen okuyan bir yönetici var mı acaba?

Bu arada o popüler listenin kaldırılmasını isteyenler arasındayım, siteye geldiğim ilk günden bu yana fikrim bu yöndedir ve asla değişmeyecektir. Yani burdaki dostlarıma katılıyorum hemde sonuna kadar.

Sevg....

.
Sayfa seçiniz: Toplam Sayfa: 2

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 6944
2 Eyyup AKMETİN 4887
3 Firari Fırtına 4883
4 Mustafa Ermişcan 4373
5 Hasan Tabak 4048
6 Nermin Gömleksizoğlu 3648
7 Ömer Faruk Hüsmüllü 3591
8 Uğur Kesim 3409
9 Sibel Kaya 3349
10 Enes Evci 3025

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:244 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com