Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Roman Hakkında > Özgür Roman nasıl kurtulur? Öneriler için buraya yazınız,günlük köşesinden daha iyi burası.

Forumda Ara:

Bu başlık altında 8 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:98
A'Gül ... 26.04.2011 19:48:26
*Beğenmediğimizi yorumlayarak yüceltmemek,pekiştirmemek,
*Gelişme ,değişme ve olumlu adımları mutlaka fark etmek ve onaylamak,
*Yol gösterici olmak
*Edebiyatı ve dili sevmek,bu yolda daha derine inme niyet ve azminde olmak
* Yazmış olmak için yazmamak,
*Yazıları içeriğine yönelik olarak değerlendirmeye çalışmak,
*Kendini beğenmek ve kendini küçümsemek arasında başka duraklar olduğunu bilerek,öğrenmeye içtenlikle açık olmak,kendini açmak...

daha iyiye gitmek yolunda yapabileceklerimiz bunlar olabilir,aklıma ilk anda gelenler..
 Siz devam edin ..

İletileri:262
.. .. 26.04.2011 20:19:10
- İyiye iyi, kötüye kötü diyebilmek,
- Hem kel, hem fodul olmamak,
- Bile bile, maymun durumuna düşmemek (adrese teslim)
- Gruplaşmamak,
- Eleştirilere açık olmak, kötü denildiğinde çemkirmemek
- Üye olmakla, yazar olmanın farkını ayrımsayabilmek,
- Yabani otları temizleyebilmek,
- Gelir gelmez, puan tablosunu kafaya takmamak.

İletileri:192
Arzu . 26.04.2011 21:37:37
Bir iki üye adminimsi görevini üstlensin. Siteye yazılan yazılara karışamaz ama en azından her yazıyı okur, yorumlar. Eksik gördüğü yönlerini, öne çıkan yönlerini belirterek kendi görüşlerini yansıtır. Tabii bu kişi de görüşlerine saygı duyulan biri olmalı olacaksa. Faydalanmak isteyen yorumlardaki önerilerle bir sonraki yazısını daha iyi yazmaya çalışır. Faydalanmak istemeyene yapacak bir şey yok zaten. En azından üç beş kişinin bile olsa kalitesi yükselse şu an için bir adımdır.

İletileri:1
Vedat .... 26.04.2011 22:16:17
Her şeyden önce site yönetiminin varlığını ispatlaması gerek. Belli kurallar çerçevesinde bütün yazıların değerlendirilmesi.Gerekirse müdahale edilmesi. Elbette, bu platformda yazdıklarını paylaşanlara da bazı sorumluluklar düşüyor. Bu paylaşımları okuyanlara da. Arkadaşlar bunlardan bahsetmişler genel hatlarıyla, yinelemenin anlamı yok. Ancak başta belirttiğim gibi yönetim iradesi olmaksızın yazar-okur insiyatifinin pek de ehemmiyeti kalmıyor. Zira sanal bir platformda herkesin edebi ve edepli bir mecrada yol almasını beklemek uzak bir hayal...

İletileri:98
A'Gül ... 26.04.2011 22:20:58
Evet, katılıyorum.O zaman geriye kalıyor :Öz denetim.

İletileri:65
Nermin Gömleksizoğlu 26.04.2011 23:53:54

Öz denetimi kendini bilenler ve asıl burda oluş amacını bilenler zaten yapıyor, kimse de onlara yap demiyor...
Ne kadar konuşursak konuşalım kısır döngü içinden çıkamıyoruz...
Yukarıda bahsettikleriniz o kadar güzel şeyler ki ama yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz malesef. Bu sitenin kaderi bu:(
Yazacaklarım öyle sıralı ki aklımda, düşünüyorum, dünyanın yuvarlak olduğunu hatırlıyorum ve kendimi aynı yerde buluyorum. yazamıyorum...

.. .. 28.04.2011 22:25:47
Site, ya yol geçen hanı oluyor, ya da in cin top oynuyor son günlerde olduğu gibi.
Ortası bulunamadı bir türlü.

.. .. 29.04.2011 14:26:11
Sanal bir ortama ait olunabilir ama banal bir ortama...

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 6886
2 Firari Fırtına 4836
3 Eyyup AKMETİN 4640
4 Mustafa Ermişcan 4331
5 Hasan Tabak 3998
6 Nermin Gömleksizoğlu 3597
7 Ömer Faruk Hüsmüllü 3542
8 Uğur Kesim 3370
9 Sibel Kaya 3297
10 Enes Evci 2979

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:131 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com