|
. .
|
14.01.2012 11:27:10 |
Uzun bir süre foruma bakamadım ama bu sabah baktığımda forum forum olmaktan çıkmış, saçma sapan bir yığın şey birikmiş.Eski insanları mum ışığında arıyorum şuan. Mustafa Arıkoğlu Firari Fırtına Aslı İnce Ayşe Sever Yapıcı Ramazan Emre Sever Orhan Örs(seni bile özledim forumda) Özgüll(Hocam) Eda.. Merve Ağanoğlu Elifnur Fatoş Nihal Aytaç Ayşegül Serinkaya ve adını sayamadığım niceleri.Bazılarınız buradasınız ama eski tadı alamıyorum artık.  |
|
|
|
|

|
. .
|
18.01.2012 10:46:20 |
Ayşegül Abla, tamam ben başlığı açıyorum Ramazan Abi, site eski tadı vermiyor artık bana.Eskiden saatlerce sitede kalam sıkılmazdım ama şimdi bakmam ve çıkmam bir oluyor. |
|
|
|

|
umut berker
|
18.01.2012 15:34:13 |
Gerçekten site bir garip. Ben uzun süredir hiçbir şey yazamaz oldum zaten... Hele küfür dolu yorumlar, siyasi ve ideolojik yazılar, altlarında yaşanan seviyesizce tartışmalar... Edebiyatla alakasız şeyler doldurmaya başladı özgürromanı. Ben gerçekten rahatsız oldum. Tamam, siyaset de tartışılır, ideoloji de ama kimse kimseyi dinlemiyor ki! Herkes birbirine laf sokma, küçük düşürme, küfretme veya kendi düşüncesini karşısındakine zorla kabul ettirme derdinde. Gerçi burada forum çöplüğe dönmüş demişsiniz, ben siteden şikayet ediyorum... Ne bileyim, site eski tadı vermiyor deyince, yazıverdim bunları işte... Herneyse, ben artık yazı yazamıyorum ve sitenin bu halinden çok rahatsızım. Sadece bunu belirtmek istedim. |
|
|
|

|
A'Gül ...
|
18.01.2012 18:17:38 |
Umut; Yazamamana çok üzüldüm.Belki yeniden başlarsın,eğer böyle bir şey olursa burada görmek isterim yazılarını.Seninkiler gibi yazılarla burayı doldurursak düzeysizliği püskürtebiliriz.Çünkü memleketin her yanı,aynı öZgür Roman gibi.Bu yüzden kalıp düzeltmek gerek.gitmek değil.(Bunu genel olarak söylüyorum) Memleket nasılsa burası da öyle.Aynı insanlar. İnsan olmanın güzel yüzlerini temsil edecewk örneklerin çoğalmasına ihtiyaç var. |
|
|
|
|

|
A'Gül ...
|
18.01.2012 22:27:43 |
Erkekle ,kadınla değil,insan olmakla ilgili bu.Nasıl bir insan olmak istendiğiyle ilgili.Buranın halinden ben de rahatsızım,hem de çok.Kendini anlatmanın KARŞISINDAKİNİ KIRMAYACAK BİR YOLU OLMALI.Mutlaka vardır. Sözünü tartıp öyle ortaya atan,dalaşmak yerine çözüm bulmak ve BİRLİKTE ilerlemek,gelişmek isteyen arkadaşların dikkatini çekmek isterim. Aynı yerde kendi gölgemizle kavga edeceğimize ,beğenmediğimize ağız dolusu söveceğimize-kolaya kaçacağımıza- beğenilir olanı biz ortaya koyalım, farklı olanı oluşturalım.Farklı ile kendine özgü rengi olan, üzerinde düşünülmüş ve emek verilmiş yazıları ve çalışmaları kastediyorum."ben yaptım oldu" , "içimden geleni yazdım", "ağzıma geleni söyledim", Taşın altına elimizi sokalım beyler hanımlar. Ya da taş atmaktansa taşlardan bir bina inşa edelim. Diyorum diyorum ama acaba SESİMİ DUYAN VAR MI HEYYYYYY! Kendimize yakıştırdığımızdır karşımızdakine verdiğimiz ya da gösterdiğimiz her şey .... Ne almak istiyorsak onu sunarız. sunulanlara bakıyorum da, çoğumuz kendimizle kavgalı gibiyiz. Neden bu ,özümüzden memnuniyetsizlik? Belki de çözülmesi gereken bilmece budur. |
|
|
|
|
|
|
|

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar
|