Merhaba, özgürroman okuyucusu.
Az bilinen ama sadık okuyucusu olan bir sitedeyiz. Böyle edebi paylaşım yapabileceğimiz sitelerin olması ne güzel. Yeni başlayanlara heveslerini aşka döndürecek, kendini ispatlayacak bir mecra tanıyor.
İlk katıldığım yılda, bir grup üye hikayelerimizi birleştirelim bir kitap çıkaralım, şeklinde bir girişimde bulunmuşlardı. Ben o girişime bir kaç hikayemi göndermiştim; ama daha yolun çok başındaydım ve hikayelerimi "gündüz düşü"nden öte değil, diyerek biraz da gelişmem için teşvik ederek kibarca reddetmişlerdi.
Acaba diyorum, biz özgürroman yazarları olarak bir kitap bir dergi girişiminde bulunabilir miyiz?
Evet artık "ekran çağı"ndayız; ama asıl'a önem vermek lazım ve edebiyatın asıl'ı kağıttan geçer.
Beraber bir eser verirsek çok faydalı olur. Tabii, burada sorumluluğu eğer kabul ederlerse site sahiplerine veriyorum. Bizden hikaye, şiir, deneme istesinler veya var olanlardan seçsinler ve şunu bir somut esere dökelim. Ben 10 senedir bu sitede yazıyorum. İnternet yazarlığını "hakiki" yazarlığa dönüştürelim.
Var mısınız?