Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Geyikler... > evlilik aşkın katili mi?

Forumda Ara:

Bu başlık altında 10 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:11
büşra kafa 22.8.2009 10:02:06
bu günlerde popüler bir soru evlilik aşkı öldürür mü?
bakalım özgür romanın gayet özgür fikirli sahipleri ne düşünüyorlar:)))
(umarım güzel cevaplr çıkar)

İletileri:4
.....BLue FaiRy..... 24.8.2009 13:51:47
Öldürür bence.Evlenmeden önce ne de güzeldir.Ya sonra :

DEATH! 

xD

İletileri:291
Sessiz Gemi 24.8.2009 17:08:50
Ben anlamıyorum. Bu evlilik aşkı öldürür diyenler neden öyle bir cümle kurmuş ki? Yani neden evlilik aşkı öldürür? Bence yok öyle bir şey... Her aşk zaten bitecek...

Bu lafı uyduranlar bence aşkları zaten biteceği için bir kılıf aramışlar . Sonunda da bu lafı bulmuşlar. Oysa evlenmeselerdi bile aşkları ölecekti.

Çünkü sorun evlilikte değil, aşktadır.

İletileri:36
yavuz fidan 25.8.2009 18:22:07
Evlilik aşkı öldürmez. Aşk ,evliliği öldürür.Ya da aşktan bihaberlerin, aşk arayışları evliliği öldürür

İletileri:68
Blue Angel 25.8.2009 21:07:53
Kesinlikle Fatih gibi düşünüyorum bu konuda aşk zaten evlensekte
evlenmesekte bitecektir. Sonsuz olan, sevgi olabilir...

İletileri:199
Davut Dlbz 1.9.2009 15:21:39
Evlilik aşkı öldürmez, iki türlü aşk vardır kanımca. Birincisi geçici aşk ki, ne yaparsan yap biter;) Bu aşk daha çok gaza gelme ve kısa hoşlanmalardan doğar, asla tam bir kararlılık yoktur bireyde, ne yaptığını sorgulamaktadır sürekli. (evlilik için geçerli değil bu söylediklerim, o ayrı konu)

İkincisi ise bakî kalan aşk, ki bu konuda fazla yorum yapamayacağım. varsa işte, ya Yusuf ile Züleyha ya, ya Aslıyla Kereme, Ya Leylayla mecnuna denk gelir, davut a değil;)

İletileri:11
büşra kafa 3.9.2009 13:37:31
;) çok beğendm cevabını davut abi ;)) katılıyorum

İletileri:168
Ela ... 3.9.2009 14:52:40
Aralarında aşk bulunan iki kişi diyelim.. Bunlar birbirlerinden uzaklar… Uzak oldukları kadar aşkları büyüyor. Çünkü aşk demek (bence), uzakta olan bir kişiye olan özlem demektir, kavuşma isteğidir… Onun sesini duymanın, ona dokunmanın hasretini çekmektir.. Aynı şehirde olsalar bile ayrı ayrı evlerin getirdiği mesafeler bile onlara göre yüzlerce kilometre anlamına gelir.. Çünkü beraber değiller.. Ayrı ayrı kalmanın acısının yanında aşkları bu acıyla bu hasretle büyür.. Tekrar ediyorum bunlar benim fikirlerim, yaşamadım ama bu şekilde olacağını düşünüyorum..:) Bu iki aşığı evlendirelim..:D Özlem, kavuşma isteği vs. vs. kalır mı? Artık her zaman beraberler.. Başta harika gider her şey peki ya sonra? Artık o aşktan kırıntılar kalır, gerisi sevgi, bağlılık, alışkanlık… Ama sevgide güzeldir.. Mesela aşk bana göre gaddardır. Aşık olduğun kızı/erkeği bir sebepten dolayı öldürebilirsin.. Ama sevgi buna izin vermez.. Bir iğne batsın istemezsin… Benden bu kadar..:)

İletileri:48
It's TIME 30.7.2011 09:55:19
   Aşk sadece ayrı iken hayat buluyorsa, onun oksijeni hasret ise ben aşkı boşa gözümde büyütmüşüm demektir. Adam akıllı aşk her yerde, her şartta, her zaman yaşanan olmalıdır. Birleşince biten, vuslatta sonra eren, evlilikte ölen aşka aşk demem ben!

İletileri:70
zeynep (NAZIM) 1.8.2011 15:11:47
Hemde serisinden :)

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 7171
2 Eyyup AKMETİN 5550
3 Firari Fırtına 5069
4 Hep de Böy 4547
5 Mustafa Ermişcan 4479
6 Hasan Tabak 4168
7 Nermin Gömleksizoğlu 3786
8 Ömer Faruk Hüsmüllü 3707
9 Uğur Kesim 3537
10 Sibel Kaya 3479

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:1950 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com