Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Geyikler... > Erkekleri kullanma klavuzu

Forumda Ara:

Bu başlık altında 16 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:110
hüzün kovan 14.9.2009 11:54:44
1. Herhalde kadınların sorun ettiği en önemli madde. O nedenle bu maddeyi ilk sıraya aldık. Klozet kapağı sorunu. Eğer kapak kaldırılmışsa, kullanmadan önce size küçük bir görev düşüyor. Bir zahmet kapağı indirin. Sorun yaratmaya gerek yok, çünkü siz aşağıda bırakınca erkek arkadaşınız için sorun olmuyor.

2. Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi detaylar her zaman hatırlanamayabilir. Biraz alttan alın!

3. Her dakika sizin yaptığınız gibi eşiniz sizi düşünmeyebilir. Bununla yaşamaya alışmanız gerekir.

4. Pazar günü= Spor günü. Biraz anlayışlı olun.

5. Saçlarınızı kestirmeyin. Uzun saç her zaman daha çekicidir. Erkeklerin evlenirken en büyük korkularından biri eşlerinin günün birinde saçını kestirmesidir.

6. Erkekler tarih hatırlama konusunda sizin kadar iyi olmayabilir. idare edin!

7. 'Evet' ve 'Hayır' hemen hemen her soru için geçerli bir cevaptır.

8. 17 ay devam eden baş ağrısı ciddi bir sağlık problemidir. Hemen doktora başvurun!

9. Bir probleminiz olduğunda en yakın kız arkadaşınıza değil; sevgilinize veya eşinize koşun.

10. Eğer Victoria's Secret mankeni gibi giyinmiyorsanız, lütfen karşınızda bir pembe dizi jönü beklemeyin.

11. Eğer kendinizi şişman hissediyorsanız, şişmansınızdır. Sevgilinize sormaya gerek bile yok.

12. Eğer sevgilinizin söylediği bir şey sizi ikileme düşürmüşse, doğru şık aslında sizi kızdıran şık değil; diğeridir.

13. Kristof Kolomb keşif sırasında herhangi bir yönlendirmeye ihtiyaç duymamış. Emin olun erkekler de böyle bir şeye ihtiyaç duymazlar.

14. TV seyrederken söyleyeceğiniz birşey varsa lütfen reklam aralarını tercih edin.

15. Erkekler için genellikle 16 renk mevcuttur. Örneğin 'şeftali' dediğinizde onu bir renk olarak değil, meyve olarak algılar.

16. Eğer 'Neyin var?' sorusuna 'Yok bir şeyim!' diye cevap verirseniz, sevgiliniz için bu 'Her şey yolunda' manasına gelir.

17. Çanta veya ayakkabı sizi ne kadar heyecanlandırıyorsa, bira da erkekleri o kadar heyecanlandırır.
Bu ileti Mehmet AY tarafından 14.09.2009 11:56:17 tarihinde değiştirilmiştir.

İletileri:199
Davut Dlbz 16.9.2009 01:43:03
Bazen evet tam bir bubballey gibi şişmansın, eritmeden gözüme gözükme diyesi geliyor insanın:D

hüzün kovan 16.9.2009 03:02:22
Hani birde derlerya hep, "Nasılsa aldın tabi kızı, eskisi gibi değilsin çok değiştin" diye. Aslında tam tersidir, kendileri düşünür " Nasılsa tavladım herifi, ne olursa olsun önemli değil bundan sonra" diye. Ah ah nerde o eski günler. Dilşad olacaktı şimdi cenk edecektik cephede. Ne güzel savaş sebebi sayılırdı ahh ahh :))

Davut Dlbz 16.9.2009 03:08:31
He he. Harbiden eski tayfa çok güzel olurdu. Onların hepsini yürekten bekliyoruz. Aslında erkeklerin istediği çok fazla bir şey yok gibi. Kendisine fazla karışılmasın, sürekli ilgi istenilmesin, bir de sporuna karışılmasın:)

İletileri:120
ipek karasu 18.9.2009 20:54:26
2 gün sonra bende siteye bir kullanma kılavuzu koymayı düşünüyorum bakıcaz artık:)

İletileri:168
Ela ... 21.9.2009 10:16:16
Sonunda bee...! İpek harbi kızsın yaa..:) Bende bekliyorum buraya bir kız yazacak, ben yazmayayım diyorum, tartışma yaratmak istemiyorum da..:D Bekliyorum İpek..:)

hüzün kovan 23.9.2009 14:06:20
At tabi ipekcim neden atmayacaksın. Bilelim nasıl çalıştığınızı. Elimin altında kullanmayı bilmediğim için bozduğum bir sürü cihaz var. Gönder ki değerlendirebileyim hepsini sağlıklı çalıştırabileyim içinden bir tanesini. :D (wuuu Çok değişik bir kelime topluluğu oldu. umarım sonunda toplayabilmişimdir. Yanlış anlamayın arkadaşlar çok eşliliğe hep karşı olmuşumdur. :) )

hüzün kovan 23.9.2009 17:24:13
Aradaki mesafe biraz uızak olunca e tabi geç gelmiş sesim :D Hoş geldin. Bir çay içip gitmezsin umarım ona göre demleyelim demliği büyük olsun biraz :)

Peki aradan zaman belirli bir zaman geçtiğinde hata ettiğinizi anladığınızda, yada olurya pişman olduğunuzda nasıl bir yok izliyorsunuz. Merak ettim bu konuda da aydınlata bilirmisin bizi sevgili Dilşad :)

hüzün kovan 23.9.2009 23:36:06
Bilmez miyim :)) İşte rabbim büyük, terketmeye gör. Anında verirsin hesabını işte böyle. :D

hüzün kovan 23.9.2009 23:37:13
Top ceza sahasına girdi dikkat et, :D

Davut Dlbz 24.9.2009 00:34:32
Oooo kimleri görüyorum, biraz geç görüyorum ama olsun, bu bir 'Tekrar Yeni Baştan'dır :D

İletileri:31
ASLI ADIGÜZEL 26.9.2009 04:53:13
ÖNCELİKLE HERKEZE TÜM OKUYANLARA TAZE BİR MERHABA DİLEMEK İSTERİM Kİ DAHA SONRA BENDE YAZMALIYIM DEDİĞİM BİR KONU BULDUM VE MUTLAKA YAZMALIYIM NACİZANE FİKRİMİ SİZLERE
ŞİMDİİİİ   BEYLER YAZINIZIN VE KONUNUZUN GENELİNİ BAŞTAN SONA OKUDUM KARŞILIKLI DİALOGLARINIZI VE BİZ BAYAN ARKADAŞLARINDA YORUMLARINI TABİKİ BEKLENTİLER VEYA BİRBİRLERİMİZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ KISMEN DOĞRU OLABİLİR Kİ GÖZ ARDI EDEMEYECEĞİM BAZI HUSUSLAR VAR
BUNUDA SİZLERE BAYANLAR VE ERKEKLER OLARAK ŞÖLE ÖZETLEYEYİM

ERKEKLER:KARŞI CİNSİ SADECE ELDE EDENE KADAR EL BEBEK TUTARLAR.
BAYANLAR:ERKEĞİ ELDE EDENE KADAR MAKYAJSIZ DOLAŞMAZLAR
ERKEKLER: SENİ SEVİYORUM SÖZÜ BAŞTA GÜNDE ÖRNEĞİN 20 KERE SÖYLENİRKEN NASIL OLSA BİLİYOR DİYE HER GÜN BİRER İKİŞER AZALTIRLAR
BAYANLAR:BU ERKEK BENİ SEVİYOR DİYE KENDİNDEN UZAKLAŞIR MONOTONLAŞIRLAR
ERKEKLER: ÖNCE ARAYIP ÖZLEDİM DİYE HAYKIRAK ERKEK SONRA MESAJLAŞMAYA SONRADA İŞİM VAR AKŞAM GÖRÜŞSEK Mİ OLUR
BAYANLAR: DEMEK İŞİN VAR HANİ GÖRÜŞÜCEKTİK DER VE GERÇEK İLİŞKİ AŞK BURADA BAŞLAR
SORUNLAR KAVGALAR VB.... HERKEZ SUÇU BİRBİRİNE ATAR AZ ÖNCE YAZILARINIZDA OKUDUĞUM GİBİ
KADINI KENDİNE AŞIK ETME DÖNEMİNDE FAZLA İLGİYE ALIŞTIRAN ERKEKLER AYNI İLGİ KADIN ÜZERİNDE EKSİLDİ Mİ!
 _NEDEN ARAMADIN BENİ SEVMİYOR MUSUN? SÖZLERİNİ DUYMAYA BAŞLAYINCA
_AAAAA SIKILDIM BOĞULDUM DERSİNZ!
ERKEK KARŞISINA SÜREKLİ MAKYAJLI VE FÖNLÜ ÇIKAN BİR BAYAN ARTIK DOĞAL OLMA VAKTİ GELDİ DEYİP ERKEĞİN KARŞISINA ÇIKTIĞINDA
_BU KİM DİYENLERİ DE OLMUŞTUR.
ÖNCELERİ
_SENİ KISKANIRIM BENSİZ BİR YERE GİTME BANA HABER VER DİYE HAYKIRAN HATTA BUNU TARTIŞMA YAPAN ÇİFTLER ZAMAN AŞIMINA UĞRAYINCA
_BİR RAHAT YOK SPORUM VAR,GÜNÜM VAR VB.. DERSİNİZ.
BİR DE DEYİNMEDEN GEÇEMEYECEĞİM ERKEKLER EŞLERİNİN SAÇLARININ DÖKÜLMESİNDEN KORKARLARMIŞ.ÖYLE DEMİŞSİNİZ.
BİZ KADINLAR ERKEĞİMİZ DEDİĞİMİZ KİŞİYE BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA KEL DE OLSA ŞİŞMANLASADA AKSİDE OLSA KATLANIP SES ÇIKARMADAN ONU İNCİLTMEDEN DAVRANIYORUZ DA SİZ ERKEKLER EŞİM DEDİĞİNİZ ÇOCUKLARINIZIN ANNESİ YADA ANNENİZ OLACAK VEYA SEVGİLİNİZ DİYE SAHİPLENDİĞİNİZ BAŞTA SİZE DÖRT DÖRTLÜK GÖZÜKEN AMA ZAMANLA YANINIZDA KÖRELMİŞ BELKİDE KÖRELTTİĞİNİZ BİR KADINA YOK GİYİNMESİN BİLMESE OLMAZ YOK SAÇI DÖKÜLMESİN YADA ŞİŞMANLADI GİBİ EKLER TAKIYORSUNUZ.
 ERKEK PAZAR SPORUNA GİDER DENİYOR YA O ERKEK SADECE O GÜN İZİNLİYSE VE EŞİNİ DAHA BAŞKA BİR GÜNDE SAĞLIKLI GÖREMİYORSA O GÜNÜN BELLİ BİR SAATİ DIŞARIDA GEÇERSE ONA KADIN TABİKİ  DUR .DER KARIŞIR .
AYRICA HANGİ ERKEK KENDİ EVDEYKEN TATİLİNDE BEN EVDE KALAYIMDA SEN Bİ GEZMEYE GİT DER LÜTFEN GERÇEKÇİ OLALIM.
EEEEEE ŞİMDİ BEN SORUYORUM SİZLERE NEREDE HAKSIZLIK KİM KİME YAPIYORMUŞ  EKSİK Mİ YAZDIM YADA YANIŞ.
HALBUKİ PİSİKOLOKLARIN BASBAS BAĞIRDIĞI O EMPATİ YANİ KARŞINDAKİ GİBİ DÜŞÜN HER İKİ CİNS İÇİNDE SÜREKLİ YAPILAN BİR ŞEY OLSA ERKEK
BİR KADINI SEVERKEN SAHİPLENİRKEN BİRAZ DAHA GÖRSELLİĞE DEĞİLDE RUHA BAKSA VE KADINI NASIL ALIŞTRIYORSA ÖYLE DEVAM ETSE KADIN BU BENİM HAYATIMDAKİ SON KİŞİ DEDİĞİ ERKEĞE BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI VE ÖZ VERİLİ OLSA FAZLA SIK BOĞAZ ETMESE Kİ( ERKEKLER BAŞI BOŞ BIRAKILMAZ )KENDİNİ SÜREKLİ YENİLESE
EĞER O AŞK VARSA ARADA  BU HAYAT DAHA KOLAY OLUCAK YAŞADIĞIMIZ SEVGİLERDE.
DİYE DÜŞÜNMEKTEYİM.
ŞU HALDE KURAL KLAVUZ VB... ŞEYLERDEN ZİYADE ANLAMA VE DÜŞÜNCELİ DAVRANMAK GEREKMEKTEDİR SİLMİŞ BULUNMAKTAYIM KLAVUZLARINIZI BEYLER.!

SAYGILARIMLA

İletileri:97
...O HASTA ...SiEMPRE... 26.9.2009 16:21:15

Kilavuzu karga olanin...

İletileri:168
Ela ... 27.9.2009 01:52:17
Dilşad abla, bu ne güzel sürpriz..:) Tekrar döndüğün için teşekkür ederim..:))) Yazılarını o kadar özlemişim ki..
Aslı Hanım çok güzel yazmışsınız, değil mi arkadaşlar?:)

İletileri:291
Sessiz Gemi 27.9.2009 12:17:14
Neler kaçırmışım ben ya :(:(:( Umarım, bir daha kaçırmam :):):)

İletileri:25
badem lokum 13.7.2014 14:35:32
lafı bu kadar uzatmaya gerek yok arkadaşlar. erkeklerde mekanizma basit:)

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 7184
2 Eyyup AKMETİN 5633
3 Firari Fırtına 5098
4 Hep de Böy 4777
5 Mustafa Ermişcan 4489
6 Hasan Tabak 4182
7 Nermin Gömleksizoğlu 3801
8 Ömer Faruk Hüsmüllü 3724
9 Uğur Kesim 3550
10 Sibel Kaya 3500

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:1103 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com