Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgürce Nefret... > YORUMLAR

Forumda Ara:

Bu başlık altında 6 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:20
BARIŞ GÖKSÜ 16.1.2010 17:24:44

Yazdığınız yorumlar, sürekli ve boşuna eleştirilirse ne düşünürsünüz? Sizce, yorum yapmak yasak mı? Hep birlikte tartışalım. Lütfen bu konuda katılım yapalım

Bu ileti barış göksu tarafından 16.01.2010 17:39:13 tarihinde değiştirilmiştir.

İletileri:170
melek. melek 18.1.2010 13:37:41
Evet bu konunun tamda açılması gereken bir yer madem buraya açıldı burası olsun tartışma meydanı başkalarının yazılarının altında  görüntü kirliliği yapmasın değil mi Barış???

Benim bu tür konularda çok söyleyeceğim var aslında kırılmak yok ama çok saçma bu tür tartışmalar. Neymiş eline sağlık polemiği sonra yazım hatalarıymış

Birincisi eline sağlık zihnine sağlık gibi cümleler mecazidir bunu elbette sizde biliyorsunuz. Ve eleştiri yapamayan veya yapmak istemeyen biri için ilaç gibi gelecek sözlerdir...

İkincisi yazım hataları... Kimsenin isteyerek yazım hayatı yaptığını sanmıyorum. Birbirimizi uyarabiliriz. Çoğumuz amatörüz bunu göz önünde bulundurarak uyarmalıyız. Kırarak yada kavga yaparak değil arkadaşlar. Biz kalem gücü olan insanlarız yani medeni insanlarız... Burda gövde gösterisi için değil gelişmek için varız. Aksini düşünen varsa söylesin....

İletileri:5
Zeliha Genç 1.3.2010 19:02:03
Doğru söze ne denir ki..Ben yazabildiğimin bile farkında değildim. Buraya üye olmakta o kadar zor bir işte değil. Kimileri yazamadığımıda iddia edebilir. Ben bu siteyi tercih ettim ve yazıyorum kısa bir zaman oldu ve bu durum beni rahatlatıyor. Yorum yapmak neden yasak olsun incitici omadığı takdirde. Böyle bir durumda şikayet olanağınız var ayrıca.

İletileri:22
hüzün sonbahar 2.3.2010 13:56:03

yazı hakkında düşünleri hariç herşeyi yorum kısmına yazan arkadaşlarda var. bu konu sık sık gündeme geliyor ama değişen birşey yok. ayrıca kırıcı olmadan eksiklerimizi söylemelerinde hiç bir sakınca yok.  yorum yazın diyen arkadaşlar kendileri başka yazılara yorum yazıyormu?

Bu ileti hüzün sonbahar tarafından 02.03.2010 14:01:40 tarihinde değiştirilmiştir.

İletileri:55
sema altintop 10.4.2010 14:22:15
bencede kırıcı olmadan eksiklikler söylenebilir.daha nasıl yorumlar geliyor bilmiyorum ama kırıcı olmaz her halde

İletileri:1
KeLiMe _ Ajan-ı 6.5.2010 12:44:35
Bende bir şiir okumuştum.Adını vermek istemediğim iki kişi şiire yorum yapılsın diye bırakılan alana resmen birbirleriyle şiirle fazlada alakası olmayan bir ağız dalaşına girmişlerdi.Ben bile bu duruma bozulmuştum ki,yazan arkadaşım nasıl bozulmasın?Özel Mesaj diye birşey var herhalde!Neyse sorunları,gitsinler orada devam etsinler.Birazda saygısızlık diye algılıyorum!

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 7171
2 Eyyup AKMETİN 5549
3 Firari Fırtına 5068
4 Hep de Böy 4544
5 Mustafa Ermişcan 4478
6 Hasan Tabak 4168
7 Nermin Gömleksizoğlu 3786
8 Ömer Faruk Hüsmüllü 3707
9 Uğur Kesim 3537
10 Sibel Kaya 3479

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:2480 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com