Forum Ana Sayfası
>
Özgür Geyikler...
>
Prison Break'ten bile daha iyi diyebileceğiniz bir film!
Forumda Ara:
Bu başlık altında 13 adet mesaj bulunmuştur.
İletileri:
176
Nymphe ehp
25.5.2010 14:17:20
Arkadaşlar ilk önce Prison Break'ı anlayabilecek yeterlilikte izleyenler yorum yazsın lütfen.Çünkü ilk önce izlemeniz gerekli filmi ki öyle yorum yazasınız
Neyse konumuza dönelim...İlk izlediğimden beri büyük bağımlılık yaptı bende.Sonradan merak etmeye başladım ''Acaba bu filmden daha güzel bir film var mı şu dünyada?''diye...Artık bana yardımcı olma sırası sizde!Gerçektende ondan daha güzel bir film varsa kafanızda paylaşın lütfen
Bu ileti Elifnur Özer tarafından 25.05.2010 14:17:49 tarihinde değiştirilmiştir.
İletileri:
223
Enes Evci
26.5.2010 22:54:11
Çok iyi izlemişsin ama o izlediğin film değil dizidir:) Önce orda bir mutabık kalalım sonra ben sana "prizın birek"ın hiç birşey olduğunu kanıtlayan film ve diziler söylerim:)
İletileri:
176
Nymphe ehp
27.5.2010 13:53:47
Enes bey(size nasıl hitap edebilirim?
),ilk başta dizi yazmıştım ama sonra geri film olarak değiştirdim,biliyorum yaptığım anlamsız ama ne bileyim geri film dedim.
,daha sonra ''Prizın birek''ın hiç birşey olduğunu kanıtlayan film ve dizileride merak etmeye başladım.''Söyleyebirim''demekle kalmayın söyleyinde...Merve ablacığım,sanrım senin tavsiye ettiğin animeyi bir yerlerden duymuştum ben.Ama hiç bakmadım.Mesela 1.bölümü hemen şimdi bakabilirim.
,o zaman ben kaçtım,byby...
:
Bu ileti Elifnur Özer tarafından 07.06.2010 13:29:11 tarihinde değiştirilmiştir.
İletileri:
176
Nymphe ehp
12.6.2010 23:24:24
Merve abla ben izlemeye başladım da.Şuanda 1.sezonun 24.bölümündeyim.Bu Death Note kaç sezonluk?
İletileri:
176
Nymphe ehp
13.6.2010 12:22:51
Bayıldım!Söylediğin kadar varmış.O ''L'' ile ''Kira''nın zekası bende olacaktı ki
İletileri:
176
Nymphe ehp
15.6.2010 12:11:48
Offf offff...L'nin öldüğüne bu kadar çok üzüleceğimi bilseydim hiç izlemezdim herhalde.Ayy off yaaa.Ölmeyecekti işte!Sezonu bitirdim.Son bölümde, olan kopukluklar düzeltildi.Herşey açığa çıktı ama L öldü
...Yıllar geçti.Taaa 2013'lere uçtu anime yaa...Herhalde bi kalan Misa oldu değil mi?Son bölüme kadar Mello'dan da nefret ediyordum ama meğer sırf herşey açığa kavuşsun diye (sanırım 15'ti) daha 15 yaşında kendini feda etti ha.Bugüne kadar izlediğiM en iyi anime Avatar'dı.Şimdi 2. sıraya düştü...
İletileri:
176
Nymphe ehp
16.6.2010 15:59:07
Vikipedi'den ''Death Note'' yazınca çıkıyor.Hatta ilk cümlede '' Japonya'da Tsugumi Ooba tarafından yazılıp Takeşi Obata tarafından resimlenen bir mangadır.''diye.Belki gözünden kaçmıştır.
İletileri:
223
Enes Evci
17.6.2010 15:35:01
OZ 1997 yapımı bir hapishane dizisidir. Çok fenadır.
İletileri:
176
Nymphe ehp
18.6.2010 13:09:35
Daha yeni 1.bölümü izledim.Güzele benziyor,bakalım doğum yılımda izlenilen bir dizi şimdikiler kadar beni etkiliyebilecek mi?Prizın Birek'le hafif benzerlikleri var ama tabi konusu çok farklı 1.bölümden izlediklerime göre...Sürükleyiciye benziyor.Bu yaz vakit geçirebilecek bir şeyler bulursam kendime sıkılma nöbetlerime elveda diyebilirim sanırım
İletileri:
13
By Pencil
25.6.2010 19:25:01
Lost Room tek sezonluk bir dizidir tavsiye ederim fakat ''LOST'' ile karıştırma. ha bu arada izlemediysen LOST'u da tavsiye ederim daha çok gençlik dizileri dersen Kyle-xy tavsiye ederim başrolde bir katile tanık olmak istersen de Dexter'ı atlama derim. Aşırı fantastik bir dizi arıyorsan Heroes'i de izlemeni söyleye bilirim kısacası ne tarz birşey aradığını yazarsan uygun bir dizi söylemek zor olmaz sanırsam ama karamsar davranırsanda bunları izle derim şimdlik
İletileri:
176
Nymphe ehp
27.6.2010 21:20:55
Aaa evet!Lost Room'u izlemiştim.Güzel bir dizi.Sıkmıyor...Sonrasında LOST'uda vallaha ne yalan söyleyeyim,televizyonda hangi bölümüne rastlarsam ancak öyle izliyorum
''Kyle-xy'' dizisinin adını hiç duymadım.Şöyle bir araştırıyımda eğer bende merak uyandırıyorsa izlerim
Yanılmıyorsam Dexter ve Heroes'i Cnbc-e'de yayınlanıyorken görmüştüm.Madem Prison Break'ten bile daha iyi olduklarını düşünüyorsun,izlemeyi denerim.Zaten bol bol zamanım olacak.Koca bi' 3 ay boyunca babam işe,kardeşim ve annem (kardeşim için) fizik tedaviye...Bende evde kala kalacağım
:-I Bakalım...Şu OZ'u izleyeyim de...Ama biraz ağır,bunun için günde en ama en fazla 2 bölümünü izlemeye karar verdim.Hadi hayırlısı
İletileri:
55
sema altintop
28.6.2010 01:07:19
walla kendimi çok geri kalmış hissettim ben bu filmlerin hiç birini tanımıyorum neredeyse. şu prison break filmi ni de bilmiyorum kendimi çok kötü hissettim ama ne yapayım film izlemeye hiç vaktim yok ki ömrüm kalın kitaplar başında bitecek ondan korkuyorum neyse ilk fırsatta izleyeceğim
İletileri:
13
By Pencil
28.6.2010 05:15:02
prison breakten daha iyi diyemem fakat kimine göre iyiler arasında. hepsinin yeri ayrı, güzel yapımlardır. hadi sana kolay gelsin o zaman, iyi seyirler şimdiden :)
Beni Hatırla
Üye Olmak İstiyorum
Şifremi Unuttum
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:
Yazar
.. ..
7116
2
Eyyup AKMETİN
5427
3