Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Geyikler... > İnsan nekadar basit bir organizma değilmi doğar büyür ölür.Hep tüketir hiç fayda sağlamaz bana katılan kaç kişi bulabilirim ?

Forumda Ara:

Bu başlık altında 9 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:15
Ortanca iskender (Mertcan Kaya) 4.8.2011 20:04:51
İnsan kadar kendine güvenen bir aciz görmedim,
insan dediğiniz nankörü bahsettiğiniz kedilerde bile görmedim.

Sagopa kajmer
                                                         Yunus özyavuz.

İletileri:2
taner çelik 20.8.2011 04:50:21
İlim ilim bilmektir
İlim kendini bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
                     yunus EMRE

BENCE İNSAN BAŞLI BAŞINA BİR İLİMDİR

İletileri:5
Yaşar Beyindik 19.9.2011 13:35:12
yazının başlığı ile içeriğinin farklı şeyler olduğunu düşünüyorum. yazının başlığına maalesef katılamıyorum ama içeriğine katılıyorum ve yoruma açık olduğunu düşünüyorum.. özellikle yazının başlığı ile ilgili bir deneme yazımı sitede yayınlacağımı da belirtmek isterim. ayrıca insanların tamamı bir şekilde tüketicidir, tamam fakat hiç fayda sağlamaz düşüncesine katılıyor olsak; bizden önce yaşayan ve bize eserlerini bırakan ve şu an içinde yaşadığımız dünyadaki teknolojik değerlerin oluşumunda katma değer sağlayan insanları da bence inkar etmiş oluruz..

İletileri:223
Enes Evci 28.9.2011 15:37:16
İnsana "hiç fayda sağlamaz" diyorsan soruyorum "sana bu siteyi kim yaptı?"

İletileri:111
&&&&&&& ... 22.10.2011 11:08:23
Enes,arkadaşın düşüncesini çürütecek açıklamayı yaptığın için insanlık  sana minnettar.Siz beraber felsefe yapın,müthişsiniz ikinizde.

İletileri:37
---- ---------------- 22.10.2011 12:57:58
"İnsan nekadar basit bir organizma değilmi doğar büyür ölür.Hep tüketir hiç fayda sağlamaz bana katılan kaç kişi bulabilirim ?"

Etrafındaki insanların bahsettiğin gibi yaşıyor olması,bir genellemeyi dogrulamaz.Bu yazında oldugu gibi düşünmeden yaşayanlar için düşünmeden yazdıgın bu cümle gecerli ola bilir fakat insan düşünen bir varlıktır: Sana bir kaç örnek vereceğim, elektriğin olmadıgını düşün, internetin hiç bulunup geliştirilmediği, Petrolün enerjiye dönüştürülmediğini, buz dolabınn içat edilmediği, dinazor kalıntılarının bulunmadıgını, hiç bir öğretmenin olmadıgını , kagıdın bulunmadıgı , barutun içat edilmediği , mürekkebin keşfedilmediği bir dünya? 

ne demiştin ? bir kere daha düşünmek istermisin ?sana yardımcı olayım! kafanın içinde bir resim ciz ama en iyi ressam kadar iyi o zaman belki anlarsın ,bahsettiğin konuyu.

İletileri:10
Sûnî Teneffüs 25.10.2011 15:32:40
Kediye nankör diyen, Aynada kendisine kör,
Arzuları şarap gibi, duyguları likör.
İnsanoğlu böyle işte gör...
Yarını dünden çok düşünür,
Bugüne değeri hiç vermez.

İletileri:223
Enes Evci 1.11.2011 14:25:46
Özgül'e gecikmiş bir cevap: Bana birini seçip felsefe yapmamı söylemişsin, teşekkür ediyorum. Karşıma çıkacak milyon kombinasyondaki milyon insanlar felsefe yapabilirim çapımızın yettiğince. Lakin senle eşleşirsek emin ol yapacağımız felsefe olmaz.

İletileri:111
&&&&&&& ... 10.11.2011 22:14:15
Hıh şöyle özünüzü koyun ortaya görülsün!Kendi felsefenden başlamışsın..

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 7171
2 Eyyup AKMETİN 5549
3 Firari Fırtına 5068
4 Hep de Böy 4544
5 Mustafa Ermişcan 4479
6 Hasan Tabak 4168
7 Nermin Gömleksizoğlu 3786
8 Ömer Faruk Hüsmüllü 3707
9 Uğur Kesim 3537
10 Sibel Kaya 3479

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:2874 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com