Forum Ana Sayfası >  Skip Navigation LinksÖzgür Geyikler... > KENDİ KARARIM MI BASKALARI MI?

Forumda Ara:

Bu başlık altında 11 adet mesaj bulunmuştur.

İletileri:10
Çigdem Karasahin 8.12.2012 21:47:35
Size insanın hayatta verdiği kararlar  baska insanların yönlendirmesiyle mi yoksa tamamen kendi kararlarıyla mı sağlıklı olur?

İletileri:4
Sinem Türkün 10.12.2012 23:19:15
bence ikiside. kendi kararlarının yanı sıra bir bilenede danışmalısın. demiş ya büyüklerimiz;
kırk bilsende bir bilene sor.

Çigdem Karasahin 11.12.2012 21:36:35
Evet oyle haklısın.Ama aslında kendi kararın temeldir..Yınede fikir almak istedim.Tesekkur ederım tavsıyen ıcın 

İletileri:2
Arif Özlü 14.12.2012 21:11:20
Bundan yaklaşık bir buçuk yıl öncesiydi..Hayatımın kararını verecektim..Bir yandan babamın baskısı ''tıp yaz oğlum doktor ol'' bir yandan hep hayalimi süsleyen başka bir üniversite..Sınav sonucu açıklandı..İstediğim yerin gelmemesi için biyoloji kısmını çok az yapmıştım sınavda..Bu istediğim üniversiteye girmemi de az daha engelleyecekti..Sıfır küsürlerle girebildim şu an olduğum yere..Babam belki bir dönem üzüldü , kızdı , etti..Ama ben kendi hayallerime göre hareket ettim..Yeri geldi para istememek için çalıştım..İnsanların pisliklerini temizledim barlarda..Ama mutluydum..İleride mühendis olacaktım..Bunun hayali güç veriyordu bana..İleride ''keşke'' demeyeceğim için mutluyum..Hayallerinin peşinden koş..İstediğini yap..İnsanların fikirleriyle hareket etme..Türkiye'de herkes hem başbakan,hem psikolog , hem de teknik direktör..Kendi dünyanı oluştur ve hükümdarı sen ol..Benim diyeceklerim bunlar..Biraz fazla konuştum belki ama gerçekten mutlu olmak istiyorsan gerekirse babanı bile ezip geçeceksin..Zordur ama imkansız değildir.

Çigdem Karasahin 14.12.2012 22:16:37
Hmm.Anlatığınız çok etkileyici evet. Bana göre de öyle aslında. Kendi istediğinin peşinde gitmek kadar güzel bir şey yoktur. Bana bu anlattığınız güzel bir örnek oldu. Hayatta kendi tercihlerimin peşinde gitmeye çalışacağım..Çok teşekkür ederim yorumunuz için inan çok işime yaradı..

İletileri:2
Arif Özlü 15.12.2012 14:27:53
Gerçekten işinize yaradıysa anlattıklarım ne mutlu bana.. Umarım bir gün hayalleriniz ve siz bir noktada kavuşmuş olursunuz..

İletileri:3
OOOO BANANE 26.12.2012 16:31:14
slm ben pek anlamadım nasıl oluyor burası..benim yazıma da bakın lutfen

Çigdem Karasahin 29.12.2012 12:48:32
Açıklaman için teşekkür ederim Merve Hanım tamamıyla katılıyorum size..

İletileri:32
damla su 24.3.2013 22:01:20
Aslında bazen büyüklerimizin tarafından yönetilmek gerekir kendi iyiliğimiz için ,bazen de kendi kararları kendimiz vermemiz, karar vererek yanlışı doğruyu anlarız anladıkça hata yapmamaya çalışırız her çalıştıkça cesur oluruz..

İletileri:20
Tayfun AyGüN 20.5.2014 15:22:23
 Yanlışları olmayan insanların, doğruları da yoktur derler ya Kendi kararlarından doğan sorumlulukları olgunlukla kabullenip, bir ders çıkartan ve bu sayede önündeki geleceğe bir basamak daha yükselerek bakabilen birisin için "Kendi Kararları" geriye kalanlar içinse ... Boş ver sonu hayra çıkmıyo bende manzarasını gördüm dönüş yolundayım :) Ama kimse kendi gözleriyle görmeden de inanmaz buna gerçi :) 

İletileri:4
DAVAM HERŞEYİM 26.5.2014 21:28:27
bence kararimizi allah vermeli cunku kendimiz kararimizi veremeyiz gaybı yalnızca allah bilir@import url(http://www.ozgurroman.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

İçeriği Paylaş

Arkadaşını davet et
Adınız Soyadınız:
Arkadaşınızın e-mail adresi:

Popüler Yazarlar
   YazarPuan
1 .. .. 7160
2 Eyyup AKMETİN 5497
3 Firari Fırtına 5060
4 Mustafa Ermişcan 4472
5 Hep de Böy 4316
6 Hasan Tabak 4160
7 Nermin Gömleksizoğlu 3777
8 Ömer Faruk Hüsmüllü 3700
9 Uğur Kesim 3529
10 Sibel Kaya 3471

Bu Nedir? - En Popüler 100 Yazar

Özgür Roman

Romanlar- Hikayeler - Denemeler - Senaryolar - Çocuk Kitapları - Şiirler - Günlükler - Yazarken - Röportajlar - Forum - Biz Kimiz? - RSS

Çevrimiçi Kullanıcı Sayısı:4877 
 Özgür Roman üyelik sözleşmesi için tıklayınız 

© Özgürroman 2008 - 2011 - info@ozgurroman.com