Sayfa seçiniz:
|
Toplam Sayfa: 3
|
|
|
|
|
|
A'Gül ...
|
29.7.2009 10:00:07 |
Popüler yazarım yok.Hiç bir şeyin popülerini sevmem,popüler olmak ta umurumda olmaz.Ama Nesrin Hanım'ı klasman dışı bırakarak -hepimizden önde buluyorum onu ifade ve yazım anlamında- Ahmet Aslan'ın özlü dilini,Umut senin inceliklerle dolu yazılarını,Sessiz'in yaşından olgun betimlemelerini ve şiiri çok az okuyup daha da azını sevmeme rağmen AslhnAA Özmen'in şiirlerini,Davut'un gerçeği gerçeküstüyle harmanlayışını,Ezgi Saklayıcı'nın bize sosyal sorumluluklarımızı hatırlatan yazılarını,Cihan Sarıkaya'nın beden gücüyle çalışıp,o yorgunlukla ve kan ter içinde dille boğuşarak gösterdiği cesaret,azim ve çabasını vazgeçilmez kazanımlarımız ve zenginliğimiz olarak görüyorum.Ve gözlerim eski arkadaşlardan Hatice Taşdelen(benzersiz mizahıyla nam-ı diğer Kozmik Mucize),Gezi yazılarıyla bizi diyar diyar dolaştıran Hasan Esgün,tümüyle orijinal Enes Evci'yi arıyor. İsmini saymadığım ve kiminin yazılarındaki gelişimi takip ettiğim diğer arkadaşların da heyecanını takdir ediyorum.
|
|
|
|
|
Nesrin Göçtürk Kaya
|
29.7.2009 21:24:17 |
Sevgili Ufuk. Açtığınız bu konuyla bizi birbirimize düşüreceksiniz gibime geliyor:)))
Politik olacak ama ben okuduğum yazıların yazarlarının tümüne popüler olarak bakıyorum. Ayşegül Serinkaya'nın yazıları; içten, vurucu ve ince mizahî, sizin yazılarınız; felsefî ve toplumsal, Davut kardeşimin yazıları; fantastik ve duygusal, Nermin Gömleksizoğlu'nun yazıları; yalın, romantik ve sorgulayıcı, Yavuz Fidan'ın yazıları; toplumsal, duygusal, Merve uzun'un yazıları; duygusal ve samimî, Fatih Korkmaz'ın yazıları dikkat çekici, duygusal... Şimdilik ancak bu kişilerin yazılarını takip edebildiğim kadarıyla okuma fırsatı buluyorum. Zamanla sitedeki yazanları teker teker bu kişilerin arasına alacağım ve en sonunda içlerinden bir tanesini popüler ilân edeceğim. O zaman buradan o kişiyi açıklarım:))
Şaka bir yana yazan herkes kendi yazılarında "popüler" diye düşünüyorum. Ayrıca benim yazılarımı zevkle okuduğunuzu bilmek bana güç veriyor. Herkese teşekkürler. Sevgiyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
&&&&&&& ...
|
26.9.2010 09:45:21 |
Tek bir yazar okumuyorsanız günlük hayatınızda tek bir yazar sevmiyorsunuzdur..Ben Sedef Kara'nın çılgın duyarlı kalemini,Mustafa Arıkoğlu'nun tane tane değer vererek yaptığı gözlem aktarmalarını,Merve Ağaoğlu'nun farkında olmadan kalemine aktardığı insani yazılarını, Bir zamanlar burada olan Orhan örs'ün yazdığı herşeyi,D'artgan'ın huysuz çıkışlarını ve kendini didiklemesini,Serken uzunyol'un seçtiği cümlelerin uyumsuzluğunda ki uyumu..Nermin Gömleksizoğlu'nun hayat yansımalarını,Enes'in bıcak gibi kesici yazılarını,..Elifnur'un küçük yaşına rağmen kalemine hakimiyetini ve cesaretini,Fatoş'un duygularının taşkın ifadelerini,Firari'nin nazik cümlelerini....Ayşegül hanımın,yazısındaki dik duruşunu..vs,vs bunların dışında okuduklarımda var elbet ama eğer yazmayı seviyorsanız okumaktan uzak kalamazsınız..Şimdi bunların popülerliği umrumda bile olmaz ama yazılarının bir köşesine saklanmış mizaçlarını seviyorum... Bu ileti özgüll ? tarafından 29.09.2010 22:19:05 tarihinde değiştirilmiştir. |
|
|
|
Sayfa seçiniz:
|
Toplam Sayfa: 3
|
|