Bir kelebek bekliyorum kalbime konacak, Renkli kanatları bakılmayacak kadar güzel. Bir kelebek bekliyorum karanlığıma gün gibi doğacak, En dipten zirveye çıkaracak.
Bir kelebek bekliyorum beni benden alıp duygunun krallığına oturtacak, Bulutları ayaklarıma serip dünyayı yukarıdan gösterecek. Bir kelebek bekliyorum sihirli parmağını bana dokundurup, Hayatımı değiştirecek ve mutluluğun özünü tattıracak.
Bir kelebek bekliyorum sütten şelaleler,çikolatadan evler, Bir rüya bir hayal sunacak. Bir kelebek bekliyorum pembeler içinde, Müthiş kokularla beraber gelecek ve sevinci üstüme örtecek.
Bir kelebek bekliyorum deniz kızları kadar gizemli, Var olduğu şüpheli sadece senin ve sadece senin olacak. Bir kelebek bekliyorum güneş kadar parlak, Bebek kadar masum gülümseyecek ve bana saflığı tattıracak.
Bir kelebek bekliyorum bir oyuncak kadar eğlenceli neşeli, Renklerin karışıp gökkuşağını oluşturduğu kadar mucizevi. Bir kelebek bekliyorum gülmek kadar keyifli ağlamak kadar gerçek, Sevinmek,tepinmek,bağırmak,haykırmak,YAŞAMAK ve YAŞATMAK.
Bir kelebek bekliyorum 24 saatini tamamladığında göğe beraber yükselmek, Özgürlüğe kanat çırpmak...
|